maxx model airsoft

Maxx Model airsoft dijelovi

Odnedavno u ponudi Hristo Airsoft Trgovine držimo i Maxx Model airsoft dijelove. Radi se o trenutno najsofisticiranijim upgrade dijelovima na tržištu, od osmišljenosti do izvedbe.

Maxx Model se vrlo brzo nametnuo kao proizvođač najboljih hop up komora za M4/16 i FN SCAR obitelj replika. Radi se o hop up komorama koje spajaju sve najbolje odlike raznih komora drugih proizvođača, ali i nekoliko bitnih značajki koje se mogu naći samo na Maxx Model hop up komorama. Kao i svaka komora visoke klase i preciznosti, Maxx model hop up komore imaju kotačić u osi cijevi, što se pokazalo kao najpreciznije i najstabilnije rješenje. Kotačić je numeriran, kako bi se uvijek moglo vratiti na stare postavke nakon isključivanja hop up sustava. Potpuna novost je poluga odvojena od potiskivača, što daje TDC (top dead center) efekt potiskivanja (potiskivanje je uvijek okomito a ne pod kutem, kao kod drugih komora). Potiskivač je konkavan, što je odlično za R-hop, flat hop, ali i standarni hop up sustav. Osigurač cijevi je vrlo precizno izrađen, s ispustom koji ulazi u utor na cijevi, pa je onemogućena rotacija cijevi. Sve Maxx Model komore su kompatibilne s LED UV osvjetljivačem, koji omogućuje korištenje tracer kuglica. LED osvjetljivač se može kupiti u kompletu s komorom ili zasebno. LED osvjetljivač kompatibilan je s Gate TITAN i BTC Spectre Mk II kontrolerima. Vrlo zanimljiv dodatak je zadržač kuglica, koji onemogućuje ispadanje kuglica kod vađenja spremnika, a nalazi se na PRO modelima. Sve Maxx model hop up komore su izrađene CNC postupkom iz bloka aluminija.

Posebno treba istaknuti Maxx Model hop up komoru za VFC SCAR L i H modele. Iako su ovo izuzetne airsoft replike, serijske komore su im slaba točka, krhke su i lako pucaju, a zamjenu je gotovo nemoguće naći. Maxx model je komora koju preporučujemo svakom vlasniku VFC SCAR L i H modela.

Ukoliko posjedujete Maxx model hop up komoru, preporučljivo je koristiti i CNC aluminijsku mlaznicu ovog proizvođača. Sve mlaznice dolaze s dvije brtve, a njihova duljina je istaknuta na samoj mlaznici, što pojednostavljuje rad serviserima. U ponudi je i VFC SCAR H mlaznica, koju je inače zbog specifične duljine bilo vrlo teško naći. U ponudi su i mlaznice podesive duljine, izrađene iz titana. Takve mlaznice su idealne za specifične projekte egzotičnih duljina mlaznice.

Maxx model proizvodi CNC aluminijsku glavu klipa s dvije (!) brtve i kugličnim ležajem. I opet, netko u Maxx model zna što radi, jer je u jednom proizvodu spojio sve najpoželjnije osobine.

Maxx model glava cilindra je također CNC izrade, a posjeduje gumeni odbojnik s prednje strane, dok gumena obloga sa stražnje strane omogućuje maksimalni volumen cilindra, što je vrlo bitno kod korištenja kuglica veće mase.

Maxx model okidači posjeduju mogućnost podešavanja hoda. Kratak hod okidača, bez prevelikog hoda prije i nakon okidanja, vrlo je bitan za brži odziv airsoft replike. Okidači su kompatibilni s Gate TITAN senzorima.

Ukratko, Maxx model airsoft je proizvođač koji točno pogađa ukus najzahtjevnijih korisnika i servisera, a u svojim proizvodima objedinio je baš sve najvažnije i najpoželjnije osobine, uz brojne inovacije. Trenutno nema proizvođača upgrade dijelova koji bi bio u istom rangu.