DOSTAVA

Hristo Airsoft Trgovina dostavlja proizvode u 35 zemalja Europe; EU, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Na narudžbe u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju NE obračunava se PDV.

Narudžbe u Europsku uniju od 01.07.2013. NE podliježu carinjenju niti bilo kakvoj drugoj uvoznoj proceduri.

Hristo Airsoft Trgovina će svaku zaprimljenu narudžbu obraditi i robu poslati u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko je kod narudžbe došlo do pogreške ili promjene (nepotpuni podaci primatelja, nedostupnost proizvoda, promjena cijena i sl.), prije slanja narudžbe ćemo Vas kontaktirati radi dogovora o daljnjem postupanju. U tom slučaju rokom zaprimanja narudžbe smatra se vrijeme otklanjanja navedene pogreške ili promjene narudžbe.

Unutar Hrvatske i EU roba se šalje tvrtkom GLS, prema cijenama unesenima u www.hristo.hr (Hristo Airsoft Trgovina) webshop. U ostale zemlje roba se šalje Hrvatskom Poštom (HP). Način dostave i obavještavanje primatelja o pošiljci u nadležnosti je dostavne tvrtke odnosno pošte. Dostavu plaća primatelj, ukoliko nije drugačije navedeno.

Poslanu pošiljku možete pratiti u sustavu odabrane dostavljačke službe, za praćenje kliknite na odgovarajući logo u nastavku. Ne zaboravite da vaša pošiljka u sustavu dostavljačke službe možda neće biti vidljiva unutar prva 24 sata nakon slanja:

Praćenje pošiljke:

Praćenje poštanske pošiljke (unutar Hrvatske):

Praćenje poštanske pošiljke   (izvan Hrvatske):

Roba na odredište unutar Republike Hrvatske stiže idući radni dan po slanju.

Rokovi dostave unutar EU su 1-7 dana, ovisno o udaljenosti. Rokovi dostave za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru su 4-8 radnih dana.

U korisnikovom je interesu da ostavi potpune i točne podatke o adresi dostave, te kontakt broj mobilnog telefona.

Ukoliko očekujete pošiljku, imajte pripremljen identifikacijski dokument (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola i sl.) i provjerite je li vašu adresu lako pronaći (kućni broj, prezime na vratima), je li ispravno zvono i sl.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite vidljiva oštećenja i manjkavosti, prijavite ih dostavljaču i nemojte preuzeti pošiljku. Zatražite od dostavljača upute o daljnjem postupanju ili nas direktno kontaktirajte.

Ukoliko ustanovite manjkavosti, kvarove i ostale neostatke u pošiljci, a koji nisu bili uočljivi izvana, kontaktirajte nas. Riješit ćemo problem u najkraćem mogućem roku, sukladno važećoj zakonskoj regulativi i dobrim poslovnim običajima.

Ukoliko primatelj ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Hristo Airsoft Trgovina zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

POVRAT

Kupac ima pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda sukladno važećim zakonima odnosno jamstvenom roku. Preporučujemo da nas pri uočenom kvaru ili nedostatku neodložno kontaktirate.

Slanje robe u okviru reklamacije obavlja se o trošku kupca. Pakete s pouzećem ne primamo.

Kako bi ostvario pravo na reklamaciju, kupac je obvezan proizvode dostaviti u stanju u kojem ih je primio i, preporučljivo, u originalnoj ambalaži.

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija na proizvod neopravdana ili da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja ili uporabe, Hristo Airsoft Trgovina nije dužna izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod. Reklamirani proizvod bit će vraćen korisniku o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za povratom ili zamjenom.

Ukoliko vraćate proizvod kupljen preko Interneta, imate na to pravo u roku od 14 dana od uručenja. Molimo da u tom slučaju vodite računa da vratite kompletan proizvod i da ne umanjujete njegovu vrijednost (oštećenja, tragovi korištenja, nepotpuna ili oštećena ambalaža). Za puni iznos povrata proizvod treba biti nekorišten, kompletan i neoštećen (što uključuje i ambalažu, pa vas molimo da je dodatno umotate u zaštitni papir ili veću kutiju, kako je dostavne službe ne bi oštetile, išarale i oblijepile naljepnicama). Za tako vraćen proizvod, kompletan i neumanjene vrijednosti bit će vam vraćen isti iznos koji ste za proizvod platili.

Ukoliko je zahtjev za povratom novca ili zamjenom opravdan, Hristo Airsoft Trgovina će isto izvršiti u najkraćem roku, a dostavu zamjenskog proizvoda izvršiti o svom trošku.

Ukoliko vam je poslan pogrešan proizvod, potrebno je u roku od 8 dana izvijestiti Hristo Airsoft Trgovinu. Troškove povrata i ponovne dostave u tom slučaju pokriva Hristo Airsoft Trgovina.

Ukoliko u očekivanom roku niste dobili pošiljku, kontaktirajte nas odnosno dostavnu tvrtku s podacima o vašoj pošiljci (broj paketa – tracking number, podaci o primatelju).

VAŽNO! Pri povratu robe, molimo da nas prethodno kontaktirate. Organizirat ćemo prikup robe na vašoj adresi. Ukoliko sami organizirate dostavu radi povrata robe, za uspješnost iste ne možemo biti odgovorni (nisu sve dostavne službe jednako pouzdane niti imaju jednako kvalitetnu pokrivenost). Pakete s pouzećem ne primamo. Za dogovor povrata molim vas da nas kontaktirate na telefon: 01/613-1713 ili na e-mail: order@hristo.hr.