-10%
, , ,

Real Sword SVD AEG Airsoft puška

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

snajperska puška

Metal i drvo

6,599.00 kn 7,299.00 kn

Ušteda: 700.00 kn (9.6%)

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

Broj bodova koje ostvarujete kupnjom: 88

Real Sword SVD (Dragunov) airsoft replika. U airsoftu postoji mnogo proizvođača replika, ali samo je jedan Real Sword. Ovaj beskompromisni proizvođač proizvodi isključivo vrhunske replike, neusporedovo čvršće i trajnije od replika drugih proizvođača. A kako i ne bi, kad ih proizvodi od istih materijala, na isti način i u istim pogonima u kojima se proizvodi i pravo oružje. Rezultat je replika koju niti najstručnije oko ne može razlikovati od pravog oružja, niti izgledom, niti težinom, balansom, čvrstoćom i robusnošću. Tek pogled u unutrašnjost otkriva kako je riječ o airsoft replici !.
 

Najbolja airsoft puška postala je još bolja. Verzija 2 Real Sword SVD donosi nova poboljšanja: pojačani tappet plate, serijski ugrađen deblokator gearboxa, cilindar od nehrđajućeg čelika. Boja drvenih obloga također je realističnija u odnosu na prve verzije.

 

Oružje kojem ne treba posebno predstavljanje, ni u stvarnom ni u airsoft svijetu. Jednostavno, simbol sovjetskog snajperista hladnog rata, cijenjen i efikasan, korišten posljednjih 50 godina na svim kontinentima i brojnim ratovima.

 

Real Sword je jedini airsoft proizvođač koji serijski proizvodi replike od materijala i na način kao što se proizvodi pravo oružje. Visokovrijedni čelici, laminirano drvo, stroga kontrola kvalitete – sve to rezultira vrhunskim proizvodom kakvom u airsoftu nema ravnog.

 

Real Sword SVD (Snajperskaja Vintovka Dragunova) je dugo očekivan proizvod, svakako u skladu s reputacijom ove puške među pravim oružjem. Impresivnih gabarita, od čelika i laminiranog drveta, osim uporabne predstavlja i kolekcionarsku vrijednost. Velika pažnja posvećena je detaljima (kožni oslonac za obraz, uredno gravirane podjele ciljnika itd). U kompletu se dobiva alat za podešavanje ciljnika, cjevčica za punjenje kuglica, opsežno uputstvo. Ni performanse nisu zanemarive, naprotiv – 450fps je respektabilna snaga, unutar granica poluautomatskih snajpera na susretima u Hrvatskoj.

 

Real Sword replike koriste se u airsoftu godinama i njihova trajnost i pouzdanost je nenadmašna. Za razliku od drugih replika, kod Real Sword replika starosti niti nakon nekoliko godina korištenja, osim poneke ogrebotine, nema niti traga klimanju, lomovima ili padu performansi – može se reći da se replika tek sad razradila. Sasvim je očito kako se Real Sword replike kupuju za čitav život.

Upit za proizvod