, ,

Real Sword SVD AEG Airsoft puška

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
snajperska puška
Metal i drvo

6,599.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

Real Sword SVD (Dragunov) airsoft replika. U airsoftu postoji mnogo proizvođača replika, ali samo je jedan Real Sword. Ovaj beskompromisni proizvođač proizvodi isključivo vrhunske replike, neusporedovo čvršće i trajnije od replika drugih proizvođača. A kako i ne bi, kad ih proizvodi od istih materijala, na isti način i u istim pogonima u kojima se proizvodi i pravo oružje. Rezultat je replika koju niti najstručnije oko ne može razlikovati od pravog oružja, niti izgledom, niti težinom, balansom, čvrstoćom i robusnošću. Tek pogled u unutrašnjost otkriva kako je riječ o airsoft replici !.
 

Najbolja airsoft puška postala je još bolja. Verzija 2 Real Sword SVD donosi nova poboljšanja: pojačani tappet plate, serijski ugrađen deblokator gearboxa, cilindar od nehrđajućeg čelika. Boja drvenih obloga također je realističnija u odnosu na prve verzije.

 

Oružje kojem ne treba posebno predstavljanje, ni u stvarnom ni u airsoft svijetu. Jednostavno, simbol sovjetskog snajperista hladnog rata, cijenjen i efikasan, korišten posljednjih 50 godina na svim kontinentima i brojnim ratovima.

 

Real Sword je jedini airsoft proizvođač koji serijski proizvodi replike od materijala i na način kao što se proizvodi pravo oružje. Visokovrijedni čelici, laminirano drvo, stroga kontrola kvalitete – sve to rezultira vrhunskim proizvodom kakvom u airsoftu nema ravnog.

 

Real Sword SVD (Snajperskaja Vintovka Dragunova) je dugo očekivan proizvod, svakako u skladu s reputacijom ove puške među pravim oružjem. Impresivnih gabarita, od čelika i laminiranog drveta, osim uporabne predstavlja i kolekcionarsku vrijednost. Velika pažnja posvećena je detaljima (kožni oslonac za obraz, uredno gravirane podjele ciljnika itd). U kompletu se dobiva alat za podešavanje ciljnika, cjevčica za punjenje kuglica, opsežno uputstvo. Ni performanse nisu zanemarive, naprotiv – 450fps je respektabilna snaga, unutar granica poluautomatskih snajpera na susretima u Hrvatskoj.

 

Real Sword replike koriste se u airsoftu godinama i njihova trajnost i pouzdanost je nenadmašna. Za razliku od drugih replika, kod Real Sword replika starosti niti nakon nekoliko godina korištenja, osim poneke ogrebotine, nema niti traga klimanju, lomovima ili padu performansi – može se reći da se replika tek sad razradila. Sasvim je očito kako se Real Sword replike kupuju za čitav život.

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod