, ,

Gate MERF32

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

389.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

MOSFET je skraćenica od engleske složenice metal–oxide–semiconductor field-effect transistor (metal-oksidni-poluvodič tranzistor sa efektom polja)(MOSFET, MOS-FET, ili MOS FET) je uređaj koji se koristi za pojačavanje ili za prebacivanje elektroničkih signala (elektronička sklopka).Multifunkcionalni MOSFET treće generacije s mogućnošću programiranja. Sam MOSFET ima 10 opcija programiranja. Jedna od opcija je “kratki rafal” koja ograničava broj ispucanih kuglica pritiskom okidača. MERF ima ROF kontrolu sustava između 30% i 100%, zaštitu LiPo i LiFePO4 baterija, aktivnu kočnica motora, zaštitu kontakta. Opcija “pametnog okidača” omogućava dodatni brži odaziv okidača. Ima dvije operativne funkcije, standardnu i naprednu. U standardnoj funkciji spaja se između baterije i ožičenja bez potrebe za otvaranjem i modificiranjem postojećeg sustava ali s ograničenim mogućnostima. U naprednoj funkciji je potrebno modificirati ožičenje i s time se otvaraju sve mogućnosti ovog MOSFETA. Radi na svim AEG replikama, od onih s najmanjom do onih s najvećom izlaznom brzinom. 
 

Ključne funkcije:

– standardna MOSFET funkcija

– aktivna kočnica

– zaštita napona za LiPo i LiFe baterije

– zaštita od kratkog spoja

– zaštita od pregrijavanja

– mogućnost programiranja

– ROF kontrola sustava

– mogućnost kratkog rafala

– opcija “pametnog okidača”

– dvije operativne funkcije:

— standardna bez potrebe za modifikacijom ožičenja.

— napredna sa potrebnom modifikacijom koja otvara sve napredne mogućnosti

MOSFET
Želite veći ROF i brži odaziv okidača? Planirate napraviti snažniju nadogradnju replike? U oba slučaja MOSFET više nije izbor nego potreba.

MOSFET prenosi energiju iz baterije direktno na motor, zaobilazeći mehaničku sklopku. Rezultat toga je veći ROF i puno brži odaziv okidača te direktna zaštita mehaničke sklopke od izgaranja uzrokovanih elektičnim lukom.

 

Aktivna kočnica
Želite što realnije ponašanje replike? Želite produžiti životni vijek svih unutrašnjih dijelova? Da li vam replike ima tako visok ROF da više ne može pucati pojedinačno? Aktivna kočnica motora će riješiti sve navedene probleme.
U pojedinačnom modu, sama kočnica će zaustaviti klip u njegovom početnom položaju, uklanjajući dodatni stres na sve ostale dijelove i tako produžava životni vijek gearboxa i njegovih dijelova. Ovo je posebno važno kod nadograđenih replika.

Nakon otpuštanja okidača replika istog trenutka prestaje s pucanjem. Tako ćete dobiti na većoj realnosti same replike.

Električni osigurač

Ovaj MOSFET vam neće nikada stati na terenu. Ima potpunu zaštitu od pregrijavanja i kratkih spojeva unutar samog električnog kruga. U slučaju zaštopavanja replike sam osigurač će zaštiti motor i bateriju od bilo kakvog oblika oštećenja.

UVP zaštita

Moderne LiPo i LiFe baterije su jako osjetljive na pad napona kao i na preveliki napon ćelija. Ukoliko želite potpuno zaštiti bateriju od gore navedenih problema za to će se pobrinuti UVP zaštita. Mikroprocesor konstantno prati napone na bateriji i kada naponi dođu na kritične vrijednosti sam mikroprocesor će zaštititi cijeli sustav tako što neće dopustiti daljnje korištenje replike.

Digitalno sučelje

Potpuno kompatibilno s mikro prekidačem. Otporno na lažni signal uzokovan elastičnošću sklopke. Odgovorno za veći ROF, bolji odaziv okidača i manje grijanje MOSFETA.

MOSFET 3 generacije

Korištenjem modernih tranzistora i mikro kontrolera ovo je najmanji i najpouzdaniji MOSFET na tržištu.

GARANTIRAMO da će MOSFET raditi sa svim AEG replikama. Ukoliko se MOSFET ošteti zamijeniti ćemo ga potpuno novim.

 

ROF kontrola sustava
MOSFET ima mogućnost namještanja ROF.a po vašem izboru između 30% i 100% vrijednosti. To znači da možete koristiti snažnije 11.1V baterije i spustiti sam ROF replike na niže vrijednosti.
 

Pametan okidač

Brz i precizan odaziv okidača je ključan u borbi. Pobjeda ponekad ovisi samo o djeliću sekunde. Zato ovaj sustav ima “pametan okidač” koja omogućava puno brži odaziv.
Radi u kombinaciji s ROF kontrolom sustava. Kod prvog pritiska okidača, mikroprocesor postavi ROF na 100% a kod sljedećeg okidanja vrati ROF na prije postavljenju vrijednost (npr. 40%). Tako je svaka prva kuglica ispaljena najvećom brzinom a svaka sljedeća brzinom koju je namjestio sam korisnik. Najbolji rezultat za odaziv okidača će dati 11.1V baterija. Tako ćemo imati najbrži odaziv okidača a uz korekciju ROF kontrole sustava brzinu kao sa standardnim 7.4V baterijama. Uzmite u obzir da pričamo o ROF a ne FPS brzinama.
ROF je brzina između svake pojedine ispaljene kuglice a FPS je sama brzina kuglice.

Kratki rafal

Opcija kratkog rafala daje vam mogućnost ispucavanja 3 kuglice jednim pritiskom okidača. U ovom slučaju možete uštedjeti kuglice koje bi potrošili dužim pritiskom okidača na rafalnom modu a ujedno imate i veći doživljaj realnosti replike. Programiranjem MOSFETA možete namjestiti kratki rafal od 3 kuglice na *pojedinačni (semi) ili na rafalni mod (auto). 
Ako okidač pustite ranije prije 3 ispucane kuglice, možete ispaliti jednu ili dvije kuglice. Vrijeme trajanja kratkog rafala možete sami namjestiti. To radi tako da sam procesor kod odabira dužeg trajanja kratkog rafala smanji sam ROF replike.

*Kratki rafal od 3 kuglice na pojedinačnom modu pucanja možete namjestiti samo u naprednoj operativnoj funkciji

Operativne funkcije

MOSFET na repliku možete spojiti na dva načina:
Standardni bez potrebe modifikacije ožičenja
Napredni s potrebnom modifikacijom ožičenja
U standardnom modu mosfet spajate samo između baterije i ožičenja, pri tome gubite neke od naprednih opcija.
U naprednom modu, mehanička sklopka okidača se spaja direktno na MERF uz pomoć signalne žice koja dolazi uz sam MOSFET. Ovakav način spajanja otvara sve mogućnosti koje ovaj sustav može pružiti.
 

MOSFET MERF 3.2 User Guide
 

Izdvojeno:

MOSFET radi na baterijama napona: 3.2 – 15V

Kompatibilan sa svim AEG replikama. Rafalni mod radi do M170 opruga a pojedinačni mod i do M210 opruga. 

Jednostavna ugradnja

Kompletna zaštita sustava

Jako mala potrošnja struje (0.15mA)

Jako malen otpor cijelog sustava (2.4m?)

Kompatibilno sa svim verzijama “gearboxa”

4 LED lampice

DEANS-T konektori

Dodatni dijelovi u paketu:

Dodatni Deans-T konektori

Signala tanka žica za prekidač

Dvostruka signalna tanka žica za prekidač

Dugme za programiranje MOSFETA

 

SKU: m32 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod