HRK ▼
ba ▼

DobrodošliLogirajte se ili Registrirajte se

 

KOŠARICA: (TRENUTNO JE PRAZNA)

 • Nova cijena G&G 0.25 i 0.28 kuglica!!

 • Tru-Hop High Performance Bucking (Gen 2)

  Trusight Tru-Hop je visokokvalitetna hopup gumica + nub, visokih performansi, namijenjena podizanju dometa i preciznosti vaše replike. Ugrađuje se kao i bilo koja druga standardna hop gumica, bez modifikacija cijevi i sl. Uz navedeno, ova hopup gumica dat će stabilne performanse na temperaturama od -50°C to 230°C. To znači stabilnost dometa i preciznosti u svim uvjetima, bez obzira igrate li na hladnoći ili ekstremno visokoj temperaturi. Materijal za gumicu odabran je kako bi zadovoljio mnoge kriterije, od kojih je dugotrajnost jedan od najvažnijih – ova će gumica podnijeti stotine tisuća hitaca.

   

  Iako je većina cijevi kompatibilna, svakako pri ugradnju treba obratiti pažnju na određene detalje (u nastavku teksta).


   

  Kako Tru-Hop funkcionira

   

  Tajna ove gumice je u konkavnoj kontaktnoj površini. Do oblika se došlo mnogim testiranjima, a krajnji rezultat je kontaktna površina koja maksimalno dodiruje kuglicu, što omogućuje potrebnu rotaciju čak i kuglicama najveće gramaže. Velika kontaktna površina znači i manje trošenje iste, pa odatle i visoka trajnost ove gumice. Nadalje, razlika u energiji odnosno izlaznoj brzini (FPS) je praktično zanemariva između uključenog i potpuno isključenog hopup sustava.


   

  Konkavni oblik testiran je s mnogim kombinacijama gramaže, kvalitete površine i promjera kuglica.


   

 • Naručena roba na kućnu adresu stiže BESPLATNO u 30 zemalja Europe! Detalje i uvjete pronađite klikom na sliku!

 • Dali ste znali da hrvatski airsofteri igraju sa replikama vecih dometa od vecine airsoftera iz drugih zemalja svijeta?
  S ponosom mozemo reci da smo prvi uveli na nase trziste novitet zvan R-hop, te smo jedna od rijetkih trgovina u svijetu koja od nedavno nudimo mogucnost ugradnje R-hopa ODMAH prilikom kupnje nove replike u trgovini.
  Ugradnju obavlja majstor koji je odradio vec usudili bi se reci i nekoliko stotina ugradnji, te na samu ugradnju i funkcionalnost takodjer dobivate garanciju.
  R-hopovi ugradjeni u nasoj trgovini daju dodatan domet replici i minimalnu oscilaciju FPS-a, tj. Joula sto je odlika kvalitetno odradjenog posla ugradnje.
  Ukoliko imate nedoumica i pitanja oko R-hopa, uvijek se mozete obratiti nasem strucnom osoblju koje vam stoji na raspolaganju.

 • GEARSKIN