DOSTUPNO ODMAH
, ,

Winkler Belt Knife Micarta BK fiksni nož

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

3,399.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Na zalihi

Winkler noževi imaju gotovo legendaran status među poznavateljima, ali i nekim renomiranim korisnicima (Navy Seals). Rade si o noževima čiji je koncept inspiriran tradicionalnim noževima iz doba otkrivanja sjevernoameričkog Zapada. Oštrica je provjerene geometrije, bez nepotrebnih kuteva, lukova i sl. Upravo zato duljina reznog dijela je maksimalna. Tang se proteže cijelom duljinom noža, pri čemu se stanjuje prema kraju drške (tzv. tapered tang). Ovo se rijetko viđa čak i kod najskupljih noževa, a radi se o olakšanju noža na mjestima gdje nije maksimalno napregnut. Drška je iz micarte, sigurnog hvata i otporna na vanjske utjecaje.

Korice su posebno kvalitetne. Izvana obložene kožom, u sredini se nalazi kydex, dok je iznutra brušena koža. Rezultat su korice kojima nisu potrebni remenčići i kopče, već same – nož drže vrlo sigurno. Izvlačenje i umetanje u korice je nečujno. U kompletu se isporučuje kvačica za remen (s dodatnim osiguračem od izvlačenja), ali i dodatni kožni umetak kao i vijci različitih duljina koji omogućuju nošenje na remenu pod različitim kutem, kao i montažu Tek-Lok i Molle-Lok prihvata.

Nož je izuzetno lagan za svoje dimenzije, odradit će sve rezne zadaće, ali ima i dovoljnu rezervu geometrije i materijala kako bi odradio i najzahtjevnije zadaće kao batoniranje ili cijepanje.

Čelik: 80CrV2
Caswell crni nereflektirajući finiš
Duljina oštrice: 114mm
Ukupna duljina: 229mm
Debljina oštrice: 4.8mm”
Puni tang sa suženjem na kraju
Ručno brušeni utori za palac

SKU: WK007 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod

error: