, ,

Trusight Tru-Hop Gen2 gumica i nub

Dostupnost

Nema na zalihi


Usporedi
gumica

135.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Izvan zalihe

Nema na zalihi

Želite dobiti obavijest kad ovaj proizvod bude raspoloživ za narudžbu? Unesite Vaš email i obavijestit ćemo Vas.

Tru-Hop High Performance Bucking (Gen 2)

Trusight Tru-Hop je visokokvalitetna hopup gumica + nub, visokih performansi, namijenjena podizanju dometa i preciznosti vaše replike. Ugrađuje se kao i bilo koja druga standardna hop gumica, bez modifikacija cijevi i sl. Uz navedeno, ova hopup gumica dat će stabilne performanse na temperaturama od -50°C to 230°C. To znači stabilnost dometa i preciznosti u svim uvjetima, bez obzira igrate li na hladnoći ili ekstremno visokoj temperaturi. Materijal za gumicu odabran je kako bi zadovoljio mnoge kriterije, od kojih je dugotrajnost jedan od najvažnijih – ova će gumica podnijeti stotine tisuća hitaca.

 

Iako je većina cijevi kompatibilna, svakako pri ugradnju treba obratiti pažnju na određene detalje (u nastavku teksta).

 

Kako Tru-Hop funkcionira

 

Tajna ove gumice je u konkavnoj kontaktnoj površini. Do oblika se došlo mnogim testiranjima, a krajnji rezultat je kontaktna površina koja maksimalno dodiruje kuglicu, što omogućuje potrebnu rotaciju čak i kuglicama najveće gramaže. Velika kontaktna površina znači i manje trošenje iste, pa odatle i visoka trajnost ove gumice. Nadalje, razlika u energiji odnosno izlaznoj brzini (FPS) je praktično zanemariva između uključenog i potpuno isključenog hopup sustava.

 

Konkavni oblik testiran je s mnogim kombinacijama gramaže, kvalitete površine i promjera kuglica.

 

 

  

Pored gumice, svaki Tru-Hop isporučuje se s konkavnim potiskivačem (nubom). Njegova ugradnja nije strogo nužna, ali daje dodatnu preciznost i time još veći efektivni domet. Ukoliko ugrađujete konkavni potiskivač, bit će potrebno modificirati hopup ručicu. Preporučuje se hopup potiskivač zalijepiti na ravnu površinu hopup ručice.

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod