, ,

Specna Arms SV-98 CORE™ sniper rifle airsoft replika – Tan

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
Snajperska puška

1,749.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

Specna Arms udovoljila je željama korisnika kroz CORE™ seriju – liniju replike vrlo povoljne cijene i dobrih performansi.
Ova Specna Arms snajperska puška opremljena je klasičnim mehanizmom na oprugu, pri čemu za svaki hitac treba repetirati zatvarač. Replika je izrađena od metala i polimera. Metalni dijelovi uključuju vanjsku cijev s ležištem metka i zatvaračem, kao i RIS sustav šina te sve vijke. Kundak i spremnik izrađeni su iz polimera. Dno kundaka obloženo je gumom, podesivom preko umetaka. Oslonac za obraz također je podesiv, a na dnu kundaka je I monopod za stabilizaciju.

Ncore ojačani polimer čini tijelo ove replike čvrstim, uz mat finiš. Metalni su dijelovi presvučeni tzv. Nano-coatingom, čime se umanjuje rizik nastajanja ogrebotina. Zatvarač ima ugravirane Specna Arms oznake.

Za potrebe transporta replike se može rasklopiti u dva dijela – cijev s ležištem metka te kundak. Optički ciljnici montiraju se na standardn 22m Picatinny šinu. Kundak je opremljen s dva obostrana QD prihvata remena. Kočnica se nalazi kod zatvarača i aktivira se palcem.

Iznutra, replika je u potpunosti kompatibilna s TM AWS standardom i sa WEL 44xx serijom replika , što osigurava maksimalni broj dodatnih dijelova i komponenti dostupnih na tržištu.

Komplet uključuje:

– replika
– spremnik
— remen
– imbus ključevi za montažu
– uputstvo

SKU: SPE-03-027052 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod