-8%
, , ,

Specna Arms SA-S02 CORE™ Sniper Rifle BK airsoft replika s optičkim ciljnikom i bipodom

Dostupnost

Nema na zalihi


Usporedi
M24
Snajperska puška
Metal

1,099.00 kn 1,199.00 kn uklj. PDV

Ušteda: 100.00 kn (8.3%)

Dostupnost:
Izvan zalihe

Nema na zalihi

Želite dobiti obavijest kad ovaj proizvod bude raspoloživ za narudžbu? Unesite Vaš email i obavijestit ćemo Vas.

Specna Arms udovoljila je željama korisnika kroz CORE™ seriju – liniju replike vrlo povoljne cijene i dobrih performansi.
Ova Specna Arms snajperska puška opremljena je klasičnim mehanizmom na oprugu, pri čemu za svaki hitac treba repetirati zatvarač. Replika je izrađena od metala i polimera. Metalni dijelovi uključuju vanjsku cijev s ležištem metka i zatvaračem, kao i RIS sustav šina te sve vijke. Kundak i spremnik izrađeni su iz polimera. Dno kundaka obloženo je gumom, podesivom preko umetaka. Oslonac za obraz također je podesiv.

Ncore ojačani polimer čini tijelo ove replike čvrstim, uz mat finiš. Metalni su dijelovi presvučeni tzv. Nano-coatingom, čime se umanjuje rizik nastajanja ogrebotina. Zatvarač ima ugravirane Specna Arms oznake.

Za potrebe transporta replike se može rasklopiti u dva dijela – cijev s ležištem metka te kundak. Optički ciljnici montiraju se na standardn 22m Picatinny šinu. Kundak je opremljen s dva obostrana QD prihvata remena. Kočnica se nalazi kod zatvarača i aktivira se palcem.

Iznutra, replika je u potpunosti kompatibilna s VSR-10 standardom, što osigurava maksimalni broj dodatnih dijelova i komponenti dostupnih na tržištu.

Komplet uključuje:

– replika
– 3 spremnika
– bipod
– optički ciljnik 3-9×40
– imbus ključevi za montažu
– uputstvo

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod