DOSTUPNO ODMAH
, ,

Specna Arms SA-H11 ONE™ carbine AEG airsoft replica – BK

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
HK416/417/M27
jurišna puška
290
400 FPS
1.5 J
Metal i polimer
n

2,299.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Na zalihi

Specna Arms SA-H11 AEG replika je izrađena od metala (legura cinka i aluminja), ojačanog čelikom na ključnim mjestima (svi vijci, osovine, prihvati remena). Kundak i pištoljska drška izrađeni su od polimera. Tijelo i RIS sustav šina su anodizirani, što ih odlično štiti. Boja je tzv. powder coating, prije čega je površina pjeskarena. Navedeno omogućuje superiorno prianjanje boje i veću otpornost sloja boje.

Tijelo je izrađeno vrlo precizno i čvrsto, na način koji poznajemo kod npr. G&P, Classic Army i sličnih. Nadalje, replika je dobro balansirana, što omogućuje savršenu pokretljivost i umanjuje umor kod korisnika.

Specna Arms SA-H11 AEG replika je opremljena najnovijim Enter & Convert™ sustavom brze izmjene opruge. Zahvaljujući tome, moguće je brzo izmijeniti oprugu i time prilagoditi repliku pravilima određenog susreta. Prednost ovog sustava je izuzetno značajna, jer repliku možete jednostavno i brzo prilagoditi raznim pravilima airsoft susreta, a da pri tom ne gubite vrijeme i radite komplicirane tehničke zahvate. Također ne morate raditi ni prevelike kompromise, već možete vrlo fino maksimizirati efikasnost replike a da još uvijek ostanete u okvirima pravila.

Replika je u potpunosti kompatibilna s LiPo i LiFe baterijama. Uz izlaznu brziju od ~430 FPS (s 0.20g kuglicama), idealna je za otvorene prostore. U kompletu se isporučuje i M90 opruga, kojom se FPS snižava na 310.

Školjka gearboxa je ojačana, uz vodilicu opruge kao dio Enter & Convert™ sustava. Replika je opremljena 8mm kugličnim ležajevima te rotacijskom hopup komorom.

Replika je opremljena rukohvatom s 22mm top RIS šinom. Gornja šina opremljena je stražnjim i prednjim ciljnikom. Navoj razbijača plamena je standardni 14mm CCW (lijevi), što repliku čini kompatibilnom s većinom dodataka.

Replika se isporučuje s hi-cap spremnikom.

Baterija i punjač NISU uključeni u komplet.

Komplet uključuje:
– replika
– spremnik
– mehanički ciljnici
– dodatna opruga
– šipka za čišćenje

SKU: SPE-01-030164 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod

error: