, ,

Specna Arms SA-G13 EBB Carbine AEG airsoft replika

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
G36
Jurišna puška
1.34J
d

1,899.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

SA-G13 predstavlja jedan od G modela proizvođača Specna Arms. Kvalitetom izrade ove se replike mogu mjeriti s replikama najkvalitetnijih proizvođača. G modeli dolaze u raznim izvedbama, s integriranim optičkim ciljnikom, bipodom i Keymod rukohvatom.
Kao i pravo oružje, replika je izrađena pretežno iz polimera, metala te, na najosjetljivijim mjestima, čelika (svi vijci, osovine i prihvati remena). Replika je opremljena standardnom gornjom i donjom Picatinny šinom te Keymod prihvatima sa strana. Baterija je smještena u prednji rukohvat.
Ovu repliku odlikuju precizno izvedene komponente te vanjština iz mat polimera. Glavni dijelovi spojeni su osovinama. Na taj način može se npr. promijeniti ležište spremnika, radi prihvata drugog tipa spremnika. Replika je opremljena podesivim optičkim ciljnikom uvećanja 1.5x te podesivim red dot ciljnikom. Izvana je označena jedinstvenim serijskim brojem, oznakama proizvođača te oznakama režima paljbe. Gornja šina ujedno je i ručka za nošenje, s mehaničkim ciljnicima na krajevima. Kundak se preklapa u stranu, što olakšava transport i rukovanje u skučenim prostorima. Na vrhu metalne cijevi je 14mm CCW (lijevi) navoj, što osigurana kompatibilnost s velikim brojem dodataka (npr. prigušivača).
Unutrašnjost replike je LiPo kompatibilna, s V3 tipom gearboxa. Tvornički dolazi na ~380 FPS (mjereno s 0.20g), što je čini podesnom za srednje udaljenosti.
Replika je opremljena i sustavom brze izmjene opruge Enter & Convert™. Sve što je potrebno za pristup gearboxu je uklanjanje osovine kod kundaka. Nakon toga lako se pristupa vodilici opruge i samoj opruzi. Čitava operacija izmjene opruge traje 45 sekundi, a od alata potreban je samo odvijač.
Kao i pravo oružje, replika je podjednako prilagođena ljevacima i dešnjacima.
Replika je opremljena EBB (električni blowback) sustavom.
Uz repliku se isporučuje jedan hicap spremnik kapaciteta 350 BB.
Svaka replika je pregledana u tvornici, a uz nju dolazi i certifikat sa serijskim brojem.
Komplete NE UKLJUČUJE bateriju i punjač.
Komplet uključuje:
– replika
– spremnik

SKU: SPE-01-020526 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod