-7%
, , ,

Specna Arms SA-E02 EDGE RRA Carbine AEG airsoft replika

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
M4/AR-15
Jurišna puška
Metal
n

1,399.00 kn 1,499.00 kn uklj. PDV

Ušteda: 100.00 kn (6.7%)

Dostupnost:
Na zalihi

Na zalihi

EDGE™ predstavlja seriju replika proizvođača Specna Arms, koja se odlikuje nizom rješenja i tehničkih detalja koje je teško pronaći kod replika drugih proizvođača. EDGE stavlja naglasak na kvalitetu izrade vanjštine, rješenja koja pospješuju uporabljivost replike, produžuju vijek trajanja, pojednostavljuju dijagnozu grešaka u radu te omogućuju podešavanje izlazne energije kuglice. Ova replika je već iz kutije vrlo konkuretna na terenu, bez potreben za dodatnim modifikacijama. No, čak ako se na njih i odlučite, one su vrlo jednostavne.

Replika je opremljena licenciranim oznakama Rock River Arms (RRA). RRA je poznat po proizvodnji vrlo kvalitetnih AR-15 pušaka, a osnovali su ga 1996. braća Larson i Les Baer u Coloni, Illinois. Danas RRA opskrbljuje oružjem agencije DEA, FBI i US Marshals.

Svaki dio replike brižno je izrađen, a pazilo se na svaki detalj. Finiš je tzv. Nano Coating, što repliku čini otpornijom na ogrebotine. RRA oznake su duboko ugravirane, kao i jedinstveni serijski broj te hologram. Vrijedi spomenuti i QD pištoljsku dršku koja omogućuje lak i brz pristup motoru, bez potrebe za korištenjem alata. Također, tu je i QD prihvat remena.

Specna Arms SA-E02 je opremljen klasičnim, kratkim, polimernim rukohvatom. Razbijač plamena montiran je na standardni 14mm CCW (lijevi) navoj. Gornja RIS šina je Picatinny tipa i serijski dolazi s ručkom za nošenje i stražnjim ciljnikom.

Specna Arms SA-E02 dolazi s ugrađenim Gate X-ASR MOSFET sklopom. Ovdje se radi o suradnji Gate, najpoznatijeg proizvođača elektroničkih sklopova za airsoft replike i Specna Arms-a. Gate X-ASR osigurava brz odziv na okidaču, čuva unutrašnjost replike te produžuje vijek baterije i ostalih elektroničkih i električnih komponenti. Pored navedenog, nudi i osnovni dijagnostički sustav unutar replike.

Unutarnja cijev je promjera 6.03mm, što je de facto standard za precizne cijevi, Hop up komora je rotacijskog tipa, što omogućuje vrlo fino i stabilno podešavanje.

Specna Arms SA-E02 je opremljena i ESA™ sustavom brze izmjene opruge, što omogućuje brzu prilagodbu izlazne brzine odnosno energije pravilima airsoft susreta. Sve što trebate učiniti je odvojiti izvlačivi kundak, čime se omogućuje pristup opruzi.

Prednost ESA™ sustav je izuzetno značajna, jer repliku možete jednostavno i brzo prilagoditi raznim pravilima airsoft susreta, a da pri tom ne gubite vrijeme i radite komplicirane tehničke zahvate. Također ne morate raditi ni prevelike kompromise, već možete vrlo fino maksimizirati efikasnost replike a da još uvijek ostanete u okvirima pravila. Stoga se uz repliku isporučuje i dodatna M90 opruga, idealna za igru unutar objekata.

Srce replike je ORION gearbox koji se zaniva na ojačanoj školjci, uz mogućnost otpuštanja opruge (čime se čuvaju osobine opruge). Unutrašnjost čini niz vrlo kvalitetnih komponenti, što osigurava trajnost i kompatibilnost s daljnjim upgrade zahvatima. ORION gearbox može podnijeti opruge do M140, a unutrašnjost uključuje:

– klip od ojačanog polimera, uz sve čelične zupce
– aluminijska mlaznica s brtvom
– aluminijska glava cilindra s dvije brtve
– aluminijska glava klipa s dvije brtve i ležajevima
– vodilica opruge s ležajem
– čelični zupčanici
– 8mm kuglični ležajevi

Pored replike, u pakiranju se isporučuju dva S-MAG midcap spremnika, kapaciteta po 125 BB. S-MAG je polimerni spremnik osmišljen u Specna Arms, uz karakterističnu teksturu nastalu od Specna Arms loga. S-MAG osigurava kvalitetno hranjenje replike kuglicama, čak i pri vrlo visokoj brzini paljbe (RoF).

Baterija i punjač NISU u kompletu.

U kompletu se nalaze:

– replika
– 2 x S-MAG Mid-Cap spremnik
– dodatna M90 opruga
– uputstvo
– certifikat
– GATE X-ASR dijagnostička kartica

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod