, ,

Specna Arms SA-C14 Core RRA Carbine AEG airsoft replika

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
M4/AR-15
Jurišna puška
n

1,249.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

Specna Arms CORE™ serija predstavlja airsoft replike vrlo povoljne cijene, potpuno spremne za igru već “iz kutije”. Kao takve su idealne za početnike ili za iskusnije igrače kao rezervne replike.

Specna Arms CORE™ sadrže licencirane oznake proizvođača vatrenog oružja Rock River Arms (RRA). RRA kvalitetnim AR-15 modelima opskrbljuje agencije DEA, FBI i US Marshals.

Tijelo, kundak i pištoljska drška izrađeni su od kvalitetnog polimera. Cijev, RIS i razbijač plamena su od metala, dok su svi vijci, osovine i vratašca zatvarača izrađeni od čelika. Prednji rukohvat opremljen je M-Lok prihvatom.

Tolerancije i nasjedanje dijelova je odlično, bez klimanja, što daje uvjerljiviji osjećaj pri korištenju, kao i veću trajnost.

Sustav brze izmjene opruge ESA ™, omogućuje precizno podešavanje izlazne brzine, bez potrebe za prevelikim kompromisima, a još uvijek u okviru pravila. Izmjena opruge obavlja se vrlo jednostavno, odvajanjem cijevi kundaka (stock tube), bez potrebe za vađenjem gearboxa.

Replika je potpuno kompatibilna s LiPo i LiFe baterijama. Uz izlaznu brzinu od ~380 FPS, idealna je za borbu na otvorenom i srednje udaljenosti. U kompletu se isporučuje i M90 opruga (~310 FPS), što repliku čini odličnom za CQB.

Mehanizam je opremljen 8mm ležajevima, klip je polikarbonatan s čeličnim zupcima, dok je hopup komora rotacijskog tipa. Cijev je promjera 6.03mm, a školjka kućišta može podnijeti opruge do M140.

Sve šine su Picatinny (22mm), a cijev je s navojem od 14mm CCW (lijevi), što znači da je kompatibilna s najvećim brojem dodataka.

U kompletu se isporučuje:

– replika
– spremnik
– mehanički ciljnici
– RIS obloge
– prednja drška
– dodatna M90 opruga
– baterija
– punjač

SKU: SPE-01-021857 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod