, ,

Specna Arms SA-B02 carbine AEG airsoft replika – Half-Tan

Dostupnost

Nema na zalihi


Usporedi
M4/AR-15
Jurišna puška
1.56J
Metal
n

1,499.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Izvan zalihe

Nema na zalihi

Želite dobiti obavijest kad ovaj proizvod bude raspoloživ za narudžbu? Unesite Vaš email i obavijestit ćemo Vas.

Specna Arms SA-B02 AEG airsoft replika je izrađena od metala (legura cinka i aluminja), ojačanog čelikom na ključnim mjestima (svi vijci, osovine, prihvati remena). Kundak i pištoljska drška izrađeni su od polimera. Tijelo i RIS sustav šina su anodizirani, što ih odlično štiti. Boja je tzv. powder coating, prije čega je površina pjeskarena. Navedeno omogućuje superiorno prianjanje i veću otpornost sloja boje. Tijelo je opremljeno USMC oznakama.
Tijelo je izrađeno vrlo precizno i čvrsto, na način koji poznajemo kod npr. G&P, Classic Army i sličnih. Nadalje, replika je dobro balansirana, što omogućuje savršenu pokretljivost i umanjuje umor kod korisnika.
Specna Arms SA-B02 AEG je opremljena Enter & Convert™ sustavom brze izmjene opruge. Zahvaljujući tome, moguće je brzo izmijeniti oprugu i time prilagoditi repliku pravilima određenog susreta. Prednosti Enter & Convert™ sustava je izuzetno značajna, jer repliku možete jednostavno i brzo prilagoditi raznim pravilima airsoft susreta, a da pri tom ne gubite vrijeme i radite komplicirane tehničke zahvate. Također ne morate raditi ni prevelike kompromise, već možete vrlo fino maksimizirati efikasnost replike a da još uvijek ostanete u okvirima pravila. Stoga se uz repliku isporučuje i dodatna M90 opruga, idealna za igru unutar objekata.
Replika je u potpunosti kompatibilna s LiPo i LiFe baterijama. Uz izlaznu brziju od ~410 FPS (s 0.20g kuglicama), idealna je za otvorene prostore, a uz repliku se isporučuje i M90 opruga, idealna za borbu unutar objekata.
Školjka gearboxa je ojačana, uz vodilicu opruge kao dio Enter & Convert™ sustava. Replika je opremljena 8mm kugličnim ležajevima te metalnom hopup komorom.
Ostali unutarnji dijelovi:
– čelični zupčanici
– čelična vodilica opruge
– polimerni klip
– aluminijska glava klipa
– metalna glava cilindra
– mlaznica s brtvom
Replika je opremljena s 22mm top RIS šinom te RIS rukohvatom s četiri šine. Gornja šina opremljena je stražnjim ciljnikom. Navoj razbijača plamena je standardni 14mm CCW (lijevi), što repliku čini kompatibilnom s većinom dodataka (npr. prigušivači)
Replika se isporučuje s hi-cap spremnikom, a kompatibilna je s mnogim spremnicima na tržištu (Dboys, Airsoft systems, SRC, King Arms, STAR, ACM).
Ostali dodaci na fotografijama NISU uključeni u komplet.
Baterija i punjač NISU uključeni u komplet.
Komplet uključuje:
– replika
– spremnik
– mehanički ciljnici
– dodatna M90 opruga

SKU: SPE-01-006109 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod

error: