, ,

Redline N7 V3 (elektropneumatski)

Dostupnost

Nema na zalihi


Usporedi
engine

2,999.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Izvan zalihe

Nema na zalihi

Želite dobiti obavijest kad ovaj proizvod bude raspoloživ za narudžbu? Unesite Vaš email i obavijestit ćemo Vas.

Redline N7 V3 (elektropneumatski) – najnoviji i najinovativniji HPA sustav današnjice. Redline N7 je elektropneumatski sustav koji spaja najbolje odlike dosadašnjih HPA sustava, bez suvišnih kompliciranja:

 

– laka, brza i jednostavna ugradnja u V3 školjku gearboxa

– minimalan broj dijelova

– tzv. closed bolt (mlaznice do ispaljenja miruje u prednom položaju)

– minimalni broj parametara za podešavanje

– jednostavno i lako održavanje

– kompatibilnost s gotovo svim HPA dijelovima na tržištu (regulatori, crijeva, plate connect, grip connect, CO2 priključci itd.)

 

Za razliku od dosadašnjih HPA sustava, Redline N7 je minimizirao broj dijelova i parametara za podešavanje, što je rezultiralo vrlo robusnim i jednostavnim sustavom, kako za ugradnju, tako i za korištenje i održavanje. Bez nepotrebnih parametara koji samo zbunjuju korisnika i mogu dovesti do lošeg rada sustava, Redline N7 radi izuzetno pouzdano i dobro, bez gotovo ikakvog podešavanja. U svojim performansama nadmašuje mnoge druge sustave (pogotovo open bolt) i stoji uz bok daleko složenijim i skupljim sustavima. Upravo zbog navedenog smatramo kako je Redline N7 izuzetan proizvod koji će obilježiti budućnost HPA airsofta. Zbog svoje konstrukcije, ovaj sustav je minimalno osjetljiv na tzv. Joule creep (pojavu kad kuglice različite gramaže daju različitu kinetičku energiju), što praktički eliminira mogućnost varanja na airsoft susretima.

Zbog closed bolt načina rada odziv okidača je najbrži moguć (osjetno brži nego na open bolt sustavima i kudikamo brži nego kod bilo koje AEG replike), dok je ROF moguće podići i na 40 hitaca u sekundi. Izlazna brzina odnosno energija kuglice jednostavno se podešava na regulatoru, pa je moguće dobiti nivo od onog za CQB (manje od 300fps s 0.20g) pa sve do DMR nivoa (500fps s 0.20g), bez ikakvih dodatnih ulaganja i prepravki. Po potrebi se može onemogućiti automatski način rada (npr. za DMR).

Elektropneumatski Redline N7 sastoji se od samog sustava (engine) koji se ugrađuje umjesto AEG cilindra, pločice okidača (trigger board), kontrolne pločice (FCU), te potrebnih kablova i crijeva. Za svoj rad potrebna mu je baterija s JST konektorom i izvor zraka (40-120 PSI).

Napomena: Za ugradnju Redline HPA sistema potrebno je stručno znanje. Svi kvarovi i oštećenja nastala prilikom nepravilne ugradnje od strane korisnika neće biti uvažena u garanciji.

Hristo trgovina nudi besplatnu ugradnju Redline N7 HPA sustava u sve replike kupljene u Hristo trgovini unutar 6 mjeseci.

SKU: N7V3 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod