-17%
, , ,

LCT M70AB2 airsoft puška

Dostupnost

Nema na zalihi


Usporedi
AK

jurišna puška

Metal i drvo

2,999.00 kn 3,599.00 kn

Ušteda: 600.00 kn (16.7%)

Dostupnost:
Izvan zalihe

Nema na zalihi

Želite dobiti obavijest kad ovaj proizvod bude raspoloživ za narudžbu? Unesite Vaš email i obavijestit ćemo Vas.

Zastava M-70 je jurišna puška razvijena i proizvedena u nekadašnjoj Jugoslaviji, a proizvodi ju još i danas (Crvena) Zastava iz Kragujevca.
Zasnovana na sovjetskom AK-47/AKM modelu, donijela je niz poboljšanjai izmjena u odnosu na original. Korištena je kao standardno naoružanje vojnih i policijskih postrojbi nekadašnje Jugoslavije, a koristi se i danas u bivšim jugoslavenskim republikama. Izvožena je i u svijet, ponajviše u nesvrstane zemlje Afrike i Azije. U Iraku se licencirano proizvodila.
Najčešći model je upravo M70AB2, s preklopnim kundakom i tijelom iz prešanog čelika, debljine 1.5mm, gotovo identičnom lakoj strojnici RPK (M72). Valja istaknuti i dulji prednji rukohvat s tri ventilacijska otvora, te mogućnost ispaljivanja tromblonskih mina, što gotovo niti jedan drugi AK derivat nije mogao. Upravo mogućnost ispaljivanja tromblonskih mina zahtijevala je čvršću pušku od uobičajenog AK. Puška je izrađivana kvalitetnije od ostalih AK drugih zemalja, pa se danas s pravom smatra jednom od najboljih AK izvedbi uopće. Svaka puška opremljena je i noćnim preklopnim ciljnicima, koji su u drugoj polovici 1980-ih koristili tricijske ampule.
Materijal izrade: Čelik / Drvo
Gear Box: Ver 3
Spremnik: Hi-cap 600BBa
Dužina: 910mm / 650mm ( preklopljena )
Dužina cijevi: 435mm, 6.04mm
Težina: 3.45kg
FPS: ~380-390

Detaljnu recenziju LCT replike možete pogledati ovdje: http://hristo.hr/hr/info/66

 

SKU: M70AB2 Kategorije: , , , Oznaka:

Upit za proizvod