, ,

Gate WARFET

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

659.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

WARFET predstavlja najnapredniji AEG kontroler proizvođača GATE. Posjeduje 20 funkcija i gotovo 6 milijuna kombinacija postavki. Kartica za programiranje (Tactical Programming Card) omogućuje lak i brz pristup postavkama. Zahvaljujući prednapinjanju klipa (pre-cocking) i tzv. smart trigger funkciji, moguće je ostvariti odziv na okidaču kao na vatrenom oružju. Programabilni rafal (burst) omogućuje 1-5 hitaca, što može biti korisno u raznim MILSIM scenarijima i pri korištenju low-cap i mid-cap spremnika. Nadalje, tu je i ROF-control funkcija, koja omogućuje regulaciju brzine vatre (ROF), što omogućuje korištenje LiPo baterija visoke voltaže uz ROF koji ne mora biti previsok. U slučaju zastaoja na replici, SMART FUSE funkcija osigurača štiti bateriju i motor. Ugrađena je i funkcija zaštite baterije od prepražnjenja. Osim navedenog, tu su i: MOSFET, ON/OFF ACTIVE BRAKE (aktivno kočenje), SELF TEST, DEBOUNCING itd. Sve navedeno, uz zaštitu od atmosferilija u skladu s MIL-V-173C standardom, čine ovaj kontroler doraslim zahtjevima čak i najzahtjevnijih igrača.

 

Ugradnja ne zahtijeva lemljenje.

ZNAČAJKE:

User-friendly sučelje putem kartice za programiranje (Tactical Programming Card)

Robostan i kompaktan AEG kontroler

Kompatibilnost s najjačim replikama i baterijama (i do  LiPo 14.8V, 5000 mAh, 60C)

Testiran s automobilskim akumulatorima

Super jednostavna ugradnja – zahvaljujući Mini-Tamiya adapterima, može se priključiti na tvorničke instalacije

Može raditi s većinom serijskih MOSFET sklopova

Kod tvorničkih instalacija, WARFET umanjuje degradaciju kontakata okidača

Kod ugradnje lemljenjem, WARFET usmjerava energiju baterije izravno na motor, zaobilazeći kontakte okidača

Otporan na atmosferske utjecaje, sukladno vojnom standardu MIL-V-173C

Zaštita od prepražnjenja za 7.4V, 11.1V, 14.8V LiPo i 9.6V, 12.8V LiFePO4

Produžuje vijek trajanja baterije, ROF, trajanje opruge i pouzdanost mehanike

TEHNIČKE ZNAČAJKE:

 

radni napon: 3-17V

zaštita od kratkog spoja: do 1000A

Izrazito niska potrošnja struje u stand-by modu: 0,2mA

Vrlo mali otpor: 2m?

Dimenzije: 56x20x9mm

Masa: 9,4g

 

Kartica za programiranje (Tactical Programming Card)

Omogućuje lak i brz pristup postavkama kontrolera. Potrebno je samo spojiti karticu između kontrolera i baterije, bez dodatnih spojeva i vodiča. Čak i kad je kontroler izvan dosega, karticom je moguće programirati njegove postavke. Kartica ostvaruje vezu s kontrolerom i prikazuje posljednje spremljene postavke. Iste je moguće mijenjati korištenjem tri gumba.
Značajke:

Napon: 5-17V

Broj LED indikatora: 29

Broj gumba: 3

Dimenzije: 67x53x7mm

Masa: 27,3g

 

 

 

 

Kartica za programiranje

Omogućuje lak i brz pristup postavkama AEG kontrolera. Spaja se između kontrolera i baterije.

 

 

PREDNAPINJANJA KLIPA

Često je za pobjedu na terenu važan samo djelić sekunde. Zahvaljujući ovoj funkciji, ostvaruje se reakcija na okidaču bliska onoj pravog oružja. U prvoj fazi opruga se stlačuje, što značajno skraćuje vrijeme reakcije okidača. Vrijeme prednapinjanja klipa podešava se karticom za programiranje. Moguća su dva moda prednapinjanja:

1) AUTO-MODE – opruga se stlačuje nakon svakog hica

2) TRIGGER MODE – prvo povlačenje okidača stlačuje oprugu, drugo povlačenje ispucava kuglicu

 

Napomena: prednapinjanje pojačava naprezanje na mehaničke komponente sustava. Funkcija je primarno namijenjena pojedičanoj vatri, dok kod rafalne vatre može doći do pucanja “na prazno”.

PLUG&PLAY

Super jednostavna ugradnja. Lemljenje nije potrebno. Samo spojite bateriju i repliku na kontroler.

PROGRAMABILNI RAFAL

Ova funkcija omogućuje isplajivanje rafala s unaprijed zadanih brojem hitaca (1-5), pto može biti od koristi u MILSIM scenarijima i pri korištenju low-cap i mid-cap spremnika. Režim automatske paljbe može se programirati u režim kratkog rafala (burst).  Kod modificiranih instalacija moguće je i pojedinačni mod preinačiti u mod kratkog rafala (burst). Karticom za programiranje podešava se trajanje kratkog rafala. Pri korištenju kontroler sam prilagođava trajanje ovisno o naponu baterije. 

 

KRATKI RAFAL (BURST) OD 3 HICA

Ovaj mod omogućuje kratki rafal od 3 hica. Na taj način štedi se streljivo i podiže realnost igre. Moguće je preinačiti rafalni mod u BURST mod, odnosno pojedinačni u mod u BURST mod (samo kod lemljene instalacije).

U SAFE/SEMI/BURST konfiguraciji, ukoliko se okidač ranije otpusti, ispaljuje se jedan ili dva hica. Vrijeme kratkog rafala podešava se u postavkama, uz preciznost do 4ms. Kontroler sam prilagođava trajanje kratkog rafala, ovisno o naponu baterije.

PODESIVI SELEKTOR

 

Moguće je 5 kombinacija:

–    tvorničke instalacije SEMI/AUTO
–    tvorničke instalacije SEMI/BURST
–    lemljene instalacije SEMI/AUTO
–    lemljene instalacije SEMI/BURST
–    lemljene instalacije  BURST/AUTO

KONTROLA ROF-a

Čak i pri korištenju baterija višeg napona, moguće je ROF svesti na onaj pravog oružja, uz zadržavanje brze reakcije okidača.

SMART TRIGGER

Reakcija na okidaču je od ključnog značaja u borbi. Stoga smo razvili SMART TRIGGER funkciju, koja omogućuje bržu reakciju okidača. U kombinaciji s ROF Control funkcijom, omogućuje 100% brzinu motora na prvom hicu, nakon čega se vraća na ranije podešenu (npr. 50%). Rezultat je brz odziv okidača, uz realističan (ne previsok) ROF. Najbolji rezultati ostvaruju se s baterijama višeg napona (npr. 11.1V). Tako je moguće ostvariti daleko brži idziv okidača, uz ROF kao i sa standardnom baterijom.  SMART TRIGGER je najefikasniji u Burst modu od 3 hica.

BATTERY PROTECTION

Moderne LiPo i LiFe baterije su jako osjetljive na pad napona kao i na previsok napon ćelija. Sustav zaštite baterije je nužnost ukoliko želite očuvati svojstva i zaštititi vašu bateriju. Mikroprocesor u kontroleru neprestano prati napon baterije i onemogućit će okidanje ukoliko napon padne ispod dopuštene vrijednosti.

 

SMART FUSE

Ovaj vas kontroler neće iznevjeriti na terenu. Radi se o najboljem elektronskom osiguraču današnjice, koji analizira jakost struje, napon i temperaturu. Ukoliko dođe do zastoja rada replike, ovaj osigurač sačuvat će vaš motor i bateriju. Ovaj kontroler nije moguće uništiti pregrijavanjem, preopterećenjem ili kratkim spojem.

ELEKTRONSKI OSIGURAČ

Znamo koliko je važna pouzdanost na terenu. Stoga smo ugradili termalnu zaštitu. Zajedno s vremenskih osiguračem, potpuno štiti vaš AEG.

ON / OFF Active brake.

Aktivno kočenje moguće je isključiti, što produžuje vijek motora.

 

ACTIVE BRAKE

Stalo vam je do realizma ? Želite produžiti vijek trajanja gearboxa ? ROF vam je toliko visok da ne možete koristiti pojedinačni mod ? Aktivno kočenje će pomoći. U pojedinačnom modu, aktivno kočenje ne dopušta daljnje stlačenje opruge nakon hica. Klip će se zaustaviti u prednjem položaju, što štedi mehaničke komponente. 

MOSFET

Želite postići visok broj hitaca u jedinici vremena (ROF) i brz odziv okidača ? Potreban vam je MOSFET. Usmjerava energiju baterije neposredno u motor, zaobilazeći kontakte okidača. Rezultat je već spomenuti viši ROF i brža reakcija na okidaču, te čuvanje kontakata okidača (vrlo čest uzrok sporog rada klasične AEG replike).

DEBOUNCING

Omogućuje potpuno kompatibilnost s mikroprekidačima, a ujedno podiže ROF i umanjuje grijanje kontrolera. 

BUILT-IN SELF TEST

Ugrađena self-test procedura omogućuje brzu provjeru rada kontrolera. U slučaju lošeg rada replike, self test kontrolera eliminira mogućnost da se radi o kvaru u kontroleru.

MOSFET 3 generacije

Korištenjem modernih tranzistora i mikrokontrolera ovo je najmanji i najpouzdaniji MOSFET na tržištu.

GARANTIRAMO da će MOSFET raditi sa svim AEG replikama. Ukoliko se MOSFET ošteti zamijeniti ćemo ga potpuno novim.

DARK MODE

Omogućuje isključenje LED indikatora, što može koristiti u noćnoj igri.

COATING

Kontroler je otporan na atmosferske utjecaje, zahvaljujući posebnom zaštitnom sloju, koji zadovoljava vojne standarde (MIL-V-173C).

14.8V Li-Po READYKontroler je u stanju podnijeti bateriju napona do 14.8V (svakako provjerite hoće li ostatak vaše replike, poglavito mehanički dijelovi, podnijeti ovaj napon). Minimalni napon je 3V, a maksimalni 17V.

HARDWIRED

Pri lemljenoj instalaciji, kontroler usmjerava struju iz baterije izravno na motor. 

MINI TAMIYA READY

Zahvaljujući Mini Tamiya konektorima u kompletu, moguće je jednostavno i brzo spojiti kontroler.

TISKANA QUICKSTART KARTICA

Olakšava početak rada s WARFET kontolerom.

 

Komplet sadrži:

Karticu za programiranje

AEG kontroler

Mini Tamiya adapter – baterija

Mini Tamiya adapter – AEG

Parf Dean-T konektora

Jednostruki vodič za okidač

Dvostruki vodič za okidač

Quickstart kartica

 

NAPOMENA: najnovija, updateana verzija !
 

SKU: WAF Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod