, ,

Gate PicoAAB mosfet

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

269.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

MOSFET je skraćenica od engleske složenice metal–oxide–semiconductor field-effect transistor (metal-oksidni-poluvodič tranzistor sa efektom polja)(MOSFET, MOS-FET, ili MOS FET) je uređaj koji se koristi za pojačavanje ili za prebacivanje elektroničkih signala (elektronička sklopka).PicoAAB je dimenzijama najmanji MOSFET treće generacije s aktivnom kočnicom. Ovaj sustav se može instalirati u svaki AEG. Dovoljno malen da stane u sve male AEG replike. Instalacija je jednostavna i zahtjeva dodatno mjesto, ovisno o važem izboru, za još jedan ili dva vodiča.

MOSFET
Želite veći ROF i brži odaziv okidača? Planirate napraviti snažniju nadogradnju replike? U oba slučaja MOSFET više nije izbor nego potreba.

MOSFET prenosi energiju iz baterije direktno na motor, zaobilazeći mehaničku sklopku. Rezultat toga je veći ROF i puno brži odaziv okidača te direktna zaštita mehaničke sklopke od izgaranja uzrokovanih elektičnim lukom.

Aktivna kočnica
Želite što realnije ponašanje replike? Želite produžiti životni vijek svih unutrašnjih dijelova? Da li vam replike ima tako visok ROF da više ne može pucati pojedinačno? Aktivna kočnica motora će riješiti sve navedene probleme.
U pojedinačnom modu, sama kočnica će zaustaviti klip u njegovom početnom položaju, uklanjajući dodatni stres na sve ostale dijelove i tako produžava životni vijek gearboxa i njegovih dijelova. Ovo je posebno važno kod nadograđenih replika.

Nakon otpuštanja okidača replika istog trenutka prestaje s pucanjem. Tako ćete dobiti na većoj realnosti same replike.

Električni osigurač

Ovaj MOSFET vam neće nikada stati na terenu. Ima potpunu zaštitu od pregrijavanja i kratkih spojeva unutar samog električnog kruga. U slučaju zaštopavanja replike sam osigurač će zaštiti motor i bateriju od bilo kakvog oblika oštećenja.

Digitalno sučelje

Potpuno kompatibilno s mikro prekidačem. Otporno na lažni signal uzokovan elastičnošću sklopke. Odgovorno za veći ROF, bolji odaziv okidača i manje grijanje MOSFETA.

MOSFET 3 generacije

Korištenjem modernih tranzistora i mikro kontrolera ovo je najmanji i najpouzdaniji MOSFET na tržištu.

GARANTIRAMO da će MOSFET raditi sa svim AEG replikama. Ukoliko se MOSFET ošteti zamijeniti ćemo ga potpuno novim.

MOSFET PicoAAB vodič (EN)
 

SKU: pAAB Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod