, ,

Gate NanoHARD MOSFET

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi

299.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

NanoHARD je multifunkcionalni programabilni AEG kontroler, s 8 funkcija. Zaštićen je od atmosferskih utjecaja, prema vojnom standardu (MIL-V-173C). Funkcija zaštite baterije podržava voltaže: 7.4V/11.1V/14.8V. Zaštita se može i isključiti te koristiti drugi tipovi baterija.

 

ON / OFF Active brake.

Naš prvi kontroler s mogućnošću isključivanja aktivnog kočenja.

 

 

SMART FUSE

Ovaj vas kontroler neće iznevjeriti na terenu. Radi se o najboljem elektronskom osiguraču današnjice, koji analizira jakost struje, napon i temperaturu. Ukoliko dođe do zastoja rada replike, ovaj osigurač sačuvat će vaš motor i bateriju. Ovaj kontroler nije moguće uništiti pregrijavanjem, preopterećenjem ili kratkim spojem.

BUILT-IN SELF TEST

Ugrađena self-test procedura omogućuje brzu provjeru rada kontrolera. U slučaju lošeg rada replike, self test kontrolera eliminira mogućnost da se radi o kvaru u kontroleru.

MOSFET

Želite postići visok broj hitaca u jedinici vremena (ROF) i brz odziv okidača ? Potreban vam je MOSFET. Usmjerava energiju baterije neposredno u motor, zaobilazeći kontakte okidača. Rezultat je već spomenuti viši ROF i brža reakcija na okidaču, te čuvanje kontakata okidača (vrlo čest uzrok sporog rada klasične AEG replike).

BATTERY PROTECTION

Moderne LiPo i LiFe baterije su jako osjetljive na pad napona kao i na previsok napon ćelija. Sustav zaštite baterije je nužnost ukoliko želite očuvati svojstva i zaštititi vašu bateriju. Mikroprocesor u kontroleru neprestano prati napon baterije i onemogućit će okidanje ukoliko napon padne ispod dopuštene vrijednosti.

DEBOUNCING

Omogućuje potpuno kompatibilnost s mikroprekidačima, a ujedno podiže ROF i umanjuje grijanje kontrolera. 

MOSFET 3 generacije

Korištenjem modernih tranzistora i mikrokontrolera ovo je najmanji i najpouzdaniji MOSFET na tržištu.

GARANTIRAMO da će MOSFET raditi sa svim AEG replikama. Ukoliko se MOSFET ošteti zamijeniti ćemo ga potpuno novim.

 

14.8V Li-Po READY
Kontroler je u stanju podnijeti bateriju napona do 14.8V (svakako provjerite hoće li ostatak vaše replike, poglavito mehanički dijelovi, podnijeti ovaj napon). Minimalni napon je 3V, a maksimalni 17V.
 

COATING

Kontroler je otporan na atmosferske utjecaje, zahvaljujući posebnom zaštitnom sloju, koji zadovoljava vojne standarde (MIL-V-173C).

 

Komplet uključuje:

– dodatni par DEAN konektora

– jednostruki signalni vodič

– dvostruki signalni vodič

– gumb za programiranje

– jumper (2 komada)

SKU: nHARD Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod