, ,

ASG univerzalni laser

Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
Laser

199.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

ASG CZ SP-01 Shadow ACCU spada u sam vrh ponude pištolja. Radi se o replici vrhunske kvalitete dijelova i komponenata.

Iako je na prvi pogled sličan SP-01 Shadowu, razlike postaju vidljive u detaljima. Shadow ACCU je remek djelo u svakom pogledu. Brojne dorade čine ga pravom poslasticom za iskusnog strijelca.

Standardne obloge drške zamijenjene su aluminijskima. Iako glatke, oblikom daju vrlo čvrst i siguran hvat. ACCU se isporučuje s protukliznom trakom za dršku, kako bi se po želji hvat dodatno poboljšao.

Okidač je single action (SA) tipa, a ističe se vrlo glatkim povlačenjem i brzim i jasnim resetiranjem. Ravni oblik okidača daje bolji i precizniji osjećaj pri povlačenju.

ACCU se isporučuje s natjecateljskim prednjim i stražnjim ciljnikom. Prednji ciljnik opremljen je optičkim vlaknom, za bolju vidljivost i brži zahvat cilja. Stražnji ciljnik podesiv je po visini. U komplet su uključeni i standardni ciljnici, za slučaj da vam natjecateljski ne odgovaraju futroli.

Zaobljeni i orebreni kokot zamijenjen je manjim natjecateljskim modelom. Time se uštedjelo na težini, a poboljšava se i povlačenje okidača, uz manju mogućnost zapinjanja pištolja o opremu.
 
Vanjska cijev, vodilica opruge te oslonci i ležaj cijevi na ACCU su čelični. Osim trajnosti, ovim je poboljšan i balans pištolja uz pun spremnik.

ACCU se standardno isporučuje s CO2 spremnikom. Alat za montažu CO2 ampule isporučuje se u kompletu. Dostupni su i spremnici za zeleni plin, no ne preporučuju se za hladno vrijeme. CO2 spremnici se preporučuju za optimalan rad i trzaj.

Pištolj je opremljen Picatinny šinom za montažu dodKompaktni laser za airsoft replike. Postavlja se na standardnu Weaver/Picatinny šinu. Zbog kompaktnosti, odgovara i pištoljima standardne veličine (CZ75, 1911 i sl.). Sigurnosni mehanizam laser pouzdano drži na oružju. Podesiv po pravcu i visini. Prekidač za dešnjake i ljevake. Laser je s donje strane opremljen šinom za montažu dodatnih uređaja (svjetiljka i sl.).

Class II laser, <1mw 635-650 nm Koristi 3xLR44 (nisu kompletu). Laser pomaže početnicima u treningu, omogućuje ciljanje bez neposrednog vidnog zahvata mete, te signalizaciju.ataka.   Značajke • novi custom single action okidač • aluminijske obloge drške s protukliznom trakom • natjecateljski i originalni ciljnici • čelična vanjska cijev, vodilica opruge, oslonac i ležaj cijevi bushing • pogon na CO2 i zeleni plin Duljina: 210mm/8,27inch Duljina cijevi: 112mm/4,41inch Kapacitet spremnika: 26 Spremnik SKU: 18411 Hop up: podesiv Izlazna brzina: 100ms/328fps Masa: 1138gr/2,51lb Energija: 1,0 J

SKU: 17184 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

Još nema komentara.

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod