, ,

ASG Storm 360 Impact OD airsoft ručna bomba

Korisnička ocjena: 5.00 od ukupno 5 (1 korisnika)
(0 recenzije korisnika)
Dostupnost

Na zalihi


Usporedi
ručna bomba

379.00 kn uklj. PDV

Dostupnost:
Još malo do isteka zalihe

Na zalihi

ASG Storm 360 Impact OD airsoft ručna bomba. Puni se airsoft zelenim plinom i raspršuje 165 kuglica svm smjerovima. Aktivira se kontaktom s tvrdom podlogom, nakon vađenja osigurača. Preporučljivo puniti 0.12 – 0.20g kuglicama.

SKU: 19083 Kategorije: , , Oznaka:

Izrazite svoje mišljenje!

5 od 5 zvjezdica

0 ocjena

Vaše mišljenje nam je važno.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

What others are saying

 1. 5 out of 5 Best buy!

  arsen.torbarina (Potvrđen vlasnik)

  Napravljena od žilave plastike, vrlo čvrste izrade. Malo je veća nego ostale, ali fino stane u džep za radio stanicu. Treba samo provjeriti da džep bude dovoljno dubok kako bi čitava stala unutra, jer bih rekao da bi iz onih plićih gdje jedna trećina viri vani, lako mogla ispasti. Ako se napuni 0.12 ili 0.20 bobama, ispalit će skoro čitavo punjenje odjednom, a kod težih boba polovica ih zna ostati neizbačenih. Ne bih preporučio korištenje “boba s placa”, jer bi mogle začepiti unutarnji kanal. U tom slučaju stvar se može otvoriti, ali to ne bih preporučio, osim u krajnjoj nuždi, jer bi se navoji i brtva mogli oštetiti. Svoju baš nisam puno bacao po betonu, iako je napravljena da i to preživi. Kod ispaljenja boba čuje se fini prasak, koji kod “pucanja na suho” (iliti bez boba) izostane.

  Kod primjeraka u OD ili crnoj boji, preporučio bih označavanje nekom vidljivom bojom po sredini, kako bi se lakše mogla pronaći nakon bacanja, jer bi se lako moglo desiti da ju negdje trajno posijete. Ja sam koristio modelarsku Revell žutu mat email boju. Također treba pripaziti i na osigurač, jer se i on može lako izgubiti, ako se ne pazi gdje se stavi nakon upotrebe.

  (0) (0)

  Nešto nije u redu s ovim komentarom? Hvala što ste nas obavijestili. Ako nas možete uputiti što nije u redu...

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Upit za proizvod