Retro Arms logo

Retro Arms upgrade dijelovi Leave a comment

Posljednjih godina Retro Arms dijelovi su nezaobilazni dio svakog ozbiljnog upgrade projekta. Ova češka tvrtka specijalizirala se za izradu dijelova koji svojom izdržljivošću višestruko nadmašuju dijelove koje u replike ugrađuju čak i najkvalitetniji proizvođači.

Retro Arms dvodijelno kućište V2, omogućuje brzo izmjenu kompresijkih dijelova i opruge

Vjerojatno najimpresivniji Retro Arms upgrade dio je CNC izrađena školjka kućišta. Materijal je aluminijska 7075 T651 legura, koja svojim čvrstoćom u nekim segmentima nadmašuje čak i čelike. Ovaj materijal je preko 2,5 puta lakši od uobičajene cinkove legure od kojih se izrađuju kućišta, što se osjeti u masi i balansu cijele replike. U ponudi imamo V2 i V3 kućišta, te specijalizirane modele za strojnice M249/PKM i Real Sword SVD snajpersku pušku.

Retro Arms Real Sword SVD kućište, odličan dodatak za vrhunsku airsoft repliku

Sljedeći zanimljiv Retro Arms upgrade proizvod su hop up komore, od kojih je M4 model najpopularniji. Izrađene od istog materijala kao i njihova kućišta, uz vrlo visoku preciznost izrade, jamče trajnost i preciznost.

Retro Arms mlaznice dolaze u različitim duljinama, a opremljene su unutarnjom brtvom. Zapravo, ni jedna mlaznica danas više ne bi trebala dolaziti bez te brtve, jer ista često čini ogromnu razliku u kompresiji cijelog sustava.

U ponudi imamo i jednostavnije Retro Arms dijelove – okidače, poluge kočnice, glave klipa s ležajem, glave cilindra, opruge okidača, opruge tappet platea, čelične cilindre, a zanimljive su i njihove Keymod šine (najpreciznije koje imamo u ponudi).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *