EUR ▼
mk ▼

DobrodošliLogirajte se ili Registrirajte se

 

KOŠARICA: (TRENUTNO JE PRAZNA)

 
Real Sword Type 56-2

Real Sword Type 56-2 AEG Airsoft puškaAEG0083

420,49  €378,44  €

(PDV nije uključen)

 

 

Održavanje
Kuglice
R-hop
Punjači
NEDOSTUPNOObavijesti me o dostupnosti
BROJ BODOVA KOJE OSTVARUJETE KUPOVINOM: 37

Real Sword Type 56-2 full metal airsoft replika je rađena po usavršenoj varijanti kineskog Type 56. Bočno preklopni kundak izuzetno je čvrst i udoban. Puška je preuzela kompenzator trzaja od AKM modela, te moderne polimerne rukohvate.

 

U airsoftu postoji mnogo proizvođača replika, ali samo je jedan Real Sword. Ovaj beskompromisni proizvođač proizvodi isključivo vrhunske replike, neusporedovo čvršće i trajnije od replika drugih proizvođača. A kako i ne bi, kad ih proizvodi od istih materijala, na isti način i u istim pogonima u kojima se proizvodi i pravo oružje. Rezultat je replika koju niti najstručnije oko ne može razlikovati od pravog oružja, niti izgledom, niti težinom, balansom, čvrstoćom i robusnošću. Tek pogled u unutrašnjost otkriva kako je riječ o airsoft replici!

 

Kao i uvijek, Real Sword je klasa za sebe. Real Sword ostaje dosljedan svojoj reputaciji i proizveo je repliku od visokovrijednog čelika i kvalitetnih polimera, potpuno u skladu s materijalima i postupcima u proizvodnji pravog oružja. Ova replika je gotovo neuništiva i sigurno vas neće iznevjeriti na terenu. Kao i većina RS replika, dolazi s hicap spremnikom, uputstvom i cjevčicom za punjenje spremnika.

 

Real Sword replike koriste se u airsoftu godinama i njihova trajnost i pouzdanost je nenadmašna. Za razliku od drugih replika, kod Real Sword replika niti nakon nekoliko godina korištenja, osim poneke ogrebotine, nema niti traga klimanju, lomovima ili padu performansi - može se reći da se replika tek sad razradila. Sasvim je očito kako se Real Sword replike kupuju za čitav život.

Nemamo podatke.

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se ulogirate.

Master (Go!) karticom Zagrebačke banke (u trgovini): cijena već od 11,10  € mjesečno

Maestro kartica Zagrebačke banke (u trgovini): cijena već od 66,58  € mjesečno

AmericanExpress kartice obročno (u trgovini) : cijena već od 66,58  € mjesečno

pouzeće (webshop): 378,44  €

gotovina (u trgovini): 378,44  €

uplata na žiro-račun (webshop): 378,44  €

PayPal (webshop): 378,44  €

MasterCard kartice (u trgovini): 399,46  €

Maestro (debitnim) karticama (u trgovini): 399,46  €

Visa kartice (u trgovini): 399,46  €