Krytac LMG

Krytac popuna

Ponovo su dostupne Krytac replike. Radi se o replikama visoke klase i kvalitete, s naprednim rješenjima unutrašnjosti. Krytac je u svojim replikama spojio mnoga provjerena rješenja (korekcija AoE, rotacijska hopup komora, MOSFET), a prvi je uveo i neke novosti koje su danas postale standard (npr. način ojačanja školjke gearboxa). Više detalja možete pronaći na stranicama proizvođača.

Krytac LMG
Krytac LMG

Od zanimljivih modela izdvaja se LMG, koja spada među najkompaktnije strojnice. Inspiriran strojnicama obitelji Shrike, LMG je malih dimenzija, relativno male mase, ali visoke vatrene moći i svakako predstavlja bitan faktor na terenu. Omogućuje montažu dodataka zahvaljujući nekoliko Keymod i Picatinny šina, dok je spremnik kapaciteta 3500 kuglica.

Krytac LVOA
Krytac LVOA-S FDE

Tu su licencirani LVOA modeli, uz nekoliko različitih duljina i boja. Radi se o puškama modernih rješenja prednjeg rukohvata i atraktivnog taktičkog dizajna. Kombinirani Picatinny/Keymod sustav šina omogućuje montažu raznih taktičkih dodataka.

Krytac Trident 47 SPR-M
Krytac Trident 47 SPR-M

Među najnovijim modelima su SPR-M, koji su prvi put među replikama ovog proizvođača ponudili i Magpul M-lok standard na prednjem rukohvatu. Posebni se ističe Trident 47, inspiriran SR-47, hibridnom puškom koja spaja Stonerova rješenja mehanizma i načina rada, ali koristi metak i spremnik s AK. Namjena SR-47 je bila vrlo specijalizirana, baš kao što će i Trident 47 SPR-M biti odabir rijetkih znalaca. Za one koji ipak hoće standardna rješenja, tu je Trident Mk2 SPR-M, koji prima klasične M4/16 STANAG spremnike.

Krytac Trident Mk II PDW FDE
Krytac Trident Mk II PDW FDE

Najkraće replike su PDW modeli, izuzetno kompaktnih dimenzija i kao takve podesne za blisku borbu ili kao dio borbenog kompleta zapovjednika, vozača, izvidnika i sl. Iako kratke, i one su opremljene Picatinny/Keymod kombiniranim sustavom šina.

Krytac Kriss Vector
Krytac Kriss Vector

Kriss Vector je jedina licencirana i autentična airsoft verzija ovog sad već legendarnog oružja. Baš kao i u stvarnosti, tako i u airsoftu spaja neka nekonvencionalna rješenja, te je razveselila noge fanove.

Sve Krytac replike dolaze opremljene MOSFET sklopom, kvalitetnim kućištem i zupčanicima, jakim motorom, kvalitetnom hopup komorom. Već iz kutije nude visok nivo performansi, u rangu s mnogim upgradeanim replikama.