EUR ▼
hr ▼

DobrodošliLogirajte se ili Registrirajte se

 

KOŠARICA: (TRENUTNO JE PRAZNA)

 

Redline N7 Milsim V2 Gen 2N7-MILSIM

311,92  €296,32  €

(PDV nije uključen)

 

 

ili
BROJ BODOVA KOJE OSTVARUJETE KUPOVINOM: 29

Redline N7 MILSIM V2 Gen 2 - izvedenica Redline N7 sustava, kod kojeg je eliminirana sva elektronika, baterije i podešavanje bilo kakvih parametara. Rezultat je sustav na kojem se praktično nema što pokvariti, niti što podešavati, jednostavno se spoji crijevo i replika može pucati. Sustav je potpuno neosjetljiv na atmosferske utjecaje i općenito malo što mu smeta u radu. Cijena je isključivo mogućnost pojedinačne paljbe, iako je u praksi s HPA sustavima moguće pucati vrlo brzo čak i u ovom načinu rada. Odlike Redline N7 MILSIM sustava su:

 

Gen 2 dolazi s novim, naprednijim ventilom okidača.

 

- laka, brza i jednostavna ugradnja u V2 školjku gearboxa

- minimalan broj dijelova

- tzv. closed bolt (mlaznice do ispaljenja miruje u prednom položaju)

- nema parametara za podešavanje

- jednostavno i lako održavanje

- kompatibilnost s gotovo svim HPA dijelovima na tržištu (regulatori, crijeva, plate connect, grip connect, CO2 priključci itd.)

 

Za razliku od dosadašnjih HPA sustava, Redline N7 je minimizirao broj dijelova i parametara za podešavanje, što je rezultiralo vrlo robusnim i jednostavnim sustavom, kako za ugradnju, tako i za korištenje i održavanje. Bez nepotrebnih parametara koji samo zbunjuju korisnika i mogu dovesti do lošeg rada sustava, Redline N7 radi izuzetno pouzdano i dobro, bez gotovo ikakvog podešavanja. U svojim performansama nadmašuje mnoge druge sustave (pogotovo open bolt) i stoji uz bok daleko složenijim i skupljim sustavima. Upravo zbog navedenog smatramo kako je Redline N7 izuzetan proizvod koji će obilježiti budućnost HPA airsofta. Zbog svoje konstrukcije, ovaj sustav je minimalno osjetljiv na tzv. Joule creep (pojavu kad kuglice različite gramaže daju različitu kinetičku energiju), što praktički eliminira mogućnost varanja na airsoft susretima.

Zbog closed bolt načina rada odziv okidača je najbrži moguć (osjetno brži nego na open bolt sustavima i kudikamo brži nego kod bilo koje AEG replike). Izlazna brzina odnosno energija kuglice jednostavno se podešava na regulatoru, pa je moguće dobiti nivo od onog za CQB (manje od 300fps s 0.20g) pa sve do DMR nivoa (500fps s 0.20g), bez ikakvih dodatnih ulaganja i prepravki. Sustav MILSIM radi isključivo pojedinačno.

Redline N7 MILSIM sastoji se od samog sustava (engine) koji se ugrađuje umjesto AEG cilindra, ventila koji se ugrađuje iznad okidača te potrebnog crijeva. Za svoj rad potreban mu je izvor zraka (40-120 PSI).

 

Napomena: Za ugradnju Redline HPA sistema potrebno je stručno znanje. Svi kvarovi i oštećenja nastala prilikom nepravilne ugradnje od strane korisnika neće biti uvažena u garanciji.

Hristo trgovina nudi besplatnu ugradnju Redline N7 HPA sustava u sve replike kupljene u Hristo trgovini unutar 6 mjeseci.

Nemamo podatke.

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se ulogirate.

Master (Go!) karticom Zagrebačke banke (u trgovini): cijena već od 8,66  € mjesečno

Maestro kartica Zagrebačke banke (u trgovini): cijena već od 51,99  € mjesečno

AmericanExpress kartice obročno (u trgovini) : cijena već od 51,99  € mjesečno

pouzeće (webshop): 296,32  €

gotovina (u trgovini): 296,32  €

uplata na žiro-račun (webshop): 296,32  €

PayPal (webshop): 296,32  €

MasterCard kartice (u trgovini): 311,92  €

Maestro (debitnim) karticama (u trgovini): 311,92  €

Visa kartice (u trgovini): 311,92  €