dimne bombe

Dimne bombe u Hristo Airsoft Trgovini

Napokon su nam u ponudu stigle i dimne bombe. Kao i u stvarnosti, njihova primjena u airsoftu je vrlo česta i potrebna: kad treba prikriti napredovanje ili povlačenje, kad treba protivniku onemogućiti pregled terena, za označavanje i sl. Više o primjeni pročitajte na linku.

Trenutno u ponudi imamo veći model (Military Smoke) u pet različitih boja (zelena, crvena, žuta, ljubičasta i plava) te komplet (Mammoth Smoke Tube) od četiri manje bombe, također u različitim bojama.

Military Smoke dimna bomba – crvena

Military smoke iz naše ponude aktiviraju se brzim povlačenjem alke, okomito na tijelo bombe. Zamislite kao da u ruci držite čašu – povlačenje alke u tom slučaju mora biti vodoravno. Nakon nekoliko sekundi iz dimne bombe počinje izlaziti sve gušći dim, a samu bombu treba baciti u željenom smjeru, jer se tijelo sve više zagrijava i bit će ga nemoguće držati u ruci. Trajanje dimne zavjese je oko jedne minute, što daje dovoljno vremena korisniku za provođenje planirane akcije.

Mammoth Smoke dimne bombe – komplet od 4 komada

Mammoth smoke – komplet od četiri manje dimne bombe (Mammoth Smoke tube) aktivira se paljenjem fitilja. Ovaj se proizvod odlikuje izuzetnim omjerom dobiveno/uloženo, jer za 49kn dobivate čak četiri vrlo upotrebljive dimne bombe. Četiri manje bombe za cijenu nižu od jedne velike daju niz dodatnih mogućnosti. Trajanje dimne zavjese je nešto kraće od jedne minute, no ipak imate četiri bombe na raspolaganju pa se ovo može i osjetno produljiti.

Sve dimne bombe iz naše ponude spadaju u razred T1. To znači da ih smiju kupiti isključivo punoljetne osobe i to isključivo za primjenu u airsoftu. Kod primjene savjetujemo oprez – vodite računa da dimna bomba može zapaliti suhu vegetaciju i drugi lako zapaljivi materijal. Ne bacajte ih ako postoji rizik od požara. Ne bacajte ih ako niste sigurni da svaki nastali plamen možete odmah ugasiti. Vodite računa kod korištenja dimnih bombi u zatvorenim prostorima – ovdje njihova primjena može dovesti do gubitka orijentacije, panike, smetnji pri disanju, napada astme i sl. Pazite na druge igrače !