Cybergun full metal

Cybergun full metal i polimerne replike

Upravo su nam stigle Cybergun full metal, kombinirane i polimerne replike. Izraz full metal označava replike kod kojih je metalno sve što je metalno i na pravom oružju. Kombinirane replike izvedene su iz metala i polimera i nešto su povoljnije cijene od full metal replika, dok su polimerne replike najpovoljnije cijene. Radi se o atraktivnim replikama idealnima za početak bavljenja airsoftom. Pogotovo su ove replike zanimljive ako se u obzir uzme činjenica da dolaze s baterijom i punjačem.

Među Cybergun full metal replikama izdvajaju se M4 Full Metal Silent Ops COMBO i M4 Full Metal Keymod COMBO modeli. Osim što su već spomenute full metal izvedbe, dolaze uz bateriju i punjač, sa sustavom šina u Picatinny i Keymod/Picatinny kombinaciji te s preklopnim mehaničkim ciljnicima. Oba modela imaju i airsoft prigušivač.

Nešto jeftiniji od Cybergun full metal modela je kombinirani M4 Polimer/Metal Rail Silent Ops COMBO. Dolazi s polimernim tijelom i metalnim sustavom šina, također uz bateriju, punjač, preklopne ciljnike i airsoft prigušivač.

Možda i najzanimljiviji model je M4 Full Metal Carbine COMBO, vrlo povoljne cijene i full metal tijela, također uz bateriju i punjač.

Za one koji traže najnižu moguću cijenu, a da se replike isporučuju s baterijom i punjačem, tu su sljedeći COMBO modeli.

Sve replike dolaze sa sustavom brze izmjene opruge i rotacijskom hopup komorom, te autentičnim Colt oznakama.

Rotacijska hopup komora
Sustav brze izmjene opruge
Colt logo i oznake na tijelu replike

Cybergun je renomirani europski proizvođač airsoft replika i popratne opreme. U ponudi imamo nekoliko stotina njihovim proizvoda.

Update 14.02.2019.: Stigla su nam i dva nova full metal COMBO modela: Cybergn M4 Airline Mod full metal u crnoj i tan boji.