ASG Blaster BB

ASG Blaster BB – airsoft kuglice

Upravo nam je stigla pošiljka ASG Blaster BB kuglica. Novost su pakiranja od 3300 komada (te starija pakiranja od 3000 komada, kojih će biti do isteka zaliha). Osim što su bijele boje (što je ipak većini igrača ipak najvažnije), kuglice su među najkvalitetnijim na tržištu (konstantan promjer i gramaža).

Kvalitetna kuglica čini veliku razliku na terenu – može vam pomoći u ostvarivanju ciljeva (killova, da se ne lažemo :)), a loša kuglica vam može itekako odmoći (u ekstremnim slučajevima i pokvariti susret, pa i repliku). Kvalitetna kuglica, zajedno s kvalitetnim i dobro podešenim hopup sustavom, osnova su za efektivni domet i preciznost svake replike.

ASG Blaster airsoft kuglice dolaze u nekoliko varijanti, pa je red pojasniti koje sve vrste postoje:

ASG Blaster Devil – izuzetno kvalitetne, uz toleranciju +/-0.01mm. Dostupne u gramažama 0.25, 0.30, 0.36, 0.40 i 0.43g, a uskoro dolazi i još gramaža.

ASG Open Blaster BB – izuzetno kvalitetne i ujedno biorazgradive, dostupne u gramažama 0.20, 0.25 i 0.32g. U budućnosti očekujemo i druge gramaže. Tolerancija je +/- 0.01mm.

ASG Blaster BB – povoljnije cijene od prethodnih, nisu biorazgradive, te ne toliko visoke kvalitete, dostupne su u gramaži 0.20, 0.25 i 0.30g (u budućnosti i druge gramaže). Promjer je u granicama 5.96-5.98mm, što je odlično i daleko bolje od kuglica drugih proizvođača.

ASG Q-Blaster BB – najpovoljnije cijene i zadovoljavajuće kvalitete, namijenene igračima kojima je primatni kriterij povoljna cijena. Trenutno je dostupna samo gražama 0.20g, ali uskoro i ostale.

ASG Blaster Tracer – trenutno samo 0.25g, uskoro i 0.28g, dok o drugim gramažama za sad nemamo informacija. Promjer je u granicama 5.96-5.98mm.